‏  Ben & Marina

Wij zijn Ben en Marina uit Landgraaf. Op 1 november 2014 zijn we gestart met Radio Esmeralda. De gezelligste zender van Limburg.

De muziek is onze grootste hobby. Nadat we bij diverse stations hebben gedraaid, hebben we dan nu ons eigen radiostation waar wij u natuurlijk van harte welkom heten.

Ook de luisteraars van vroeger op de FM zijn  hier via internet hartelijk welkom.

Wij wensen u heel veel luisterplezier toe bij de diverse uitzendingen die door de dj's voor u ten gehore worden gebracht.

Groetjes Ben & Marina

 

 

nyBoy en Marina

  Ted

Hallo luisteraars ik ben dj Ted, ik woon in Landgraaf maar kom van Overijsel. Ik heb in Limburg kennis gemaakt met de muziek en dat is mijn hobby geworden. Ik kom ook het team versterken en wens u veel luisterplezier toe.

 

    Ronnyboy

Hallo ik ben dj Ronnyboy en getrouwd met Annelies, we wonen in Schinnen. Mijn hobby is muziek. Na even afwezig te zijn geweest ben ik weer terug bij het team van Esmeralda. Ik wens u allen veel luisterplezier toe in mijn programma Musik mit Power. Groetjes van Ronnyboy

 

    Arie

Hallo ik ben dj Arie en getrouwd met Nicol, we wonen in Vlaardingen. Menige jaartjes heb ik al gedraaid en nu kriebelt het toch weer om te draaien en zo kom ik dan ook het team van radio Esmeralda versterken. Alle luisteraars wens ik dan ook veel luisterplezier toe.

Groetjes Arie

 

    Joseeke

Ik ben DJ Jose. Geboren en getogen Limburgse.  Sinds 2 jaar woonachtig in het mooie Drenthe. Ik draai al de nodige jaartjes mee op internetradio. Mijn lijfspreuk is "Het draaien is een hardnekkig virus, ben je ermee besmet dan kom je er nooit meer van". Mijn streven is om de luisteraars te laten genieten van de muziek die ze mooi vinden. Om zoveel mogelijk de aangevraagde verzoekjes te kunnen draaien, en er samen met team en luisteraars een mooie tijd van te maken!

Met de muzikale groetjes van Joseeke