‏    Ben en Marina

Mijn naam is Ben Houben, geboren en woonachtig in Landgraaf. Meer dan 30 jaar ben ik bezig met mijn hobby muziek.

Eind jaren 70 ben ik begonnen als Piraat op de FM bij mijn vader met Radio de Insel.

Daarna ben ik mijn eigen radio begonnen op de FM met de naam Radio Esmeralda. Menige jaren hebben we met heel veel plezier uitgezonden. Lang liep ik met de gedachte om weer voor mezelf te beginnen. Nu is het dan ook zover en wel met mijn naam van vroeg: Radio Esmeralda.

Samen met mijn partner Marina die dit mede mogelijk heeft gemaakt wensen wij u dan ook heel veel luisterplezier toe.

 nyBoy en Marina

       
    Ted

Hallo luisteraars ik ben dj Ted, ik woon in Landgraaf maar kom van Overijsel. Ik heb in Limburg kennis gemaakt met de muziek en dat is mijn hobby geworden. Ik kom ook het team versterken en wens u veel luisterplezier toe.

Groetjes Ted

 

    Arie

Hallo ik ben dj Arie en getrouwd met Nicol, we wonen in Vlaardingen. Menige jaartjes heb ik al gedraaid en nu kriebelt het toch weer om te draaien en zo kom ik dan ook het team van radio Esmeralda versterken. Alle luisteraars wens ik dan ook veel luisterplezier toe.

Groetjes Arie

 

    Sjeeske

Ik ben Jose. Geboren en getogen Limburgse.  Sinds 2 jaar woonachtig in het mooie Drenthe. Ik draai al de nodige jaartjes mee op internetradio. Mijn lijfspreuk is "Het draaien is een hardnekkig virus, ben je ermee besmet dan kom je er nooit meer vanaf". Mijn streven is om de luisteraars te laten genieten van de muziek die ze mooi vinden. Om er samen met het  team en de luisteraars een mooie tijd van te maken!

Met de muzikale groetjes van Sjeeske
 

 

    Malou

Hallo, mein Name ist Malou und wohne in Schleswig Holstein. Mein Hobby ist die Musik und freue mich bei Radio Esmeralda zu sein. Das beste Geschenk ist, wenn die Zuhoerer zufrieden sind.

 Gruesse eure Malou

 

    Pascal & Maria

Hallo lieve luisteraars wij zijn Pascal en Maria. Woonachtig in Landgraaf. Na een tijdje afwezigheid zijn we weer gezellig van de partij bij het team van Radio Esmeralda. Graag verwelkomen wij jullie allemaal in ons programma de Muziekmix. Veel luisterplezier.

Groetjes Pascal & Maria
 

 

    Ronnyboy

Hallo luisteraars ik ben dj Ronnyboy woonachtig in Schinnen en getrouwd met Annelies, ik heb bij andere zenders gedraaid, nu kom ik terug bij het team van Esmeralda blijft toch een mooie zender, mijn zendtijden kunt u zien op de button programma. Ik wens iedereen veel luisterplezier toe.

Groetjes Ronnyboy

 

   

Ger

Hallo ik ben dj Ger en getrouwd met Miranda, we wonen in Geleen.. Menige jaartjes heb ik al gedraaid via internet en vroeger op de FM  en zo kom ik dan ook het team van radio Esmeralda versterken. Alle luisteraars wens ik dan ook veel luisterplezier toe.

Groetjes Ger

 

   

Jose

Hallo ik ben Jose uit Borgharen. Menig jaartje ben ik aan draaien, en na een tijdje afwezigheid ben ik ook weer gezellig bij het team van Radio Esmeralda. Ik heet u allen welkom in mijn uitzendingen, en wens u veel luisterplezier

 Groetjes Jose

 

   

Hein

Hallo ik ben Hein uit Heerlen, voor vele van u wellicht bekent van de Heikrekel, ook ik kom weer draaien bij Radio Esmeralda. U bent hartelijk welkom in mijn uitzending, en wens u veel luisterplezier.

 Groetjes Hein